Treningstilbud for ungdom

Etter måneder med planlegging er vi endelig klare for oppstart av Sportmix.

Sportmix er et lavterskeltilbud for ungdom på ungdomstrinnet i Kråkstad. Ikke alle ungdommer driver med organiserte aktiviteter lengre, og selv om ungdommene gjør det er flere som kunne tenke seg et samlingspunkt der man har muligheten til å treffe jevnaldrende og være aktiv. Idrettslaget har engasjert to trenere som får ansvaret for å gjennomføre varierte aktiviteter, og som også tar ansvaret for å holde oversikt over hvem som er tilstede, informasjon om aktiviteter m.m. Mer informasjon om organisering vil bli delt på kickoff den 25. oktober. På mandag vil også de to trenerne komme innom skolen for å presentere seg, og også fortelle litt mer om Sportmix til ungdommene.Vi setter pris på om foreldre til elever på ungdomstrinnet oppfordrer ungdommene til å være med. Fast treningstid blir fredager fra 18-20, så da kan dere kanskje friste med at fredagstacoen står klar på bordet når ungdommene kommer hjem.

Treningstilbud for ungdom

Kickoff Sportmix for ungdom

Bruk av tennisbanen

Postet av Kråkstad IL den 8. Sep 2019

Informasjon om bruk av tennisbanen:

Det er veldig bra å se at mange er innom tennisbanen for å prøvespille og at flere har begynt å spille på fast

basis. Tennisgruppa ønsker å minne om premissene for å benytte tennisbanen:

Det forutsettes medlemskap i Kråkstad IL for å benytte tennisbanen.

• For 2019 er det innført spilleavgift for å dekke vedlikeholdskostnader. Avgiften er på kr 300,- for hele sesongen eller kr 60,- pr. gang. Vipps til 561425.

• Bruk tennissko eller joggesko med flat såle. Sko med grovt mønster kan ødelegge duken på banen

Medlemrabatt

Postet av Kråkstad IL den 10. Jul 2019

Kråkstad IL har inngått en medlemsavtale hos Flügger Farve . Oppgi klubbnavnet "Kråkstad IL " og du får automatisk 20% rabatt. Les her for mer informasjon:  https://www.flugger.no/fluggerandelen