Turn og moro trenger nye trenere!

Postet av Kråkstad IL den 25. Nov 2021

Turn og moro er allsidig og gøyal aktivitet for 4 og 5 åringer, og foregår i Kråkstadhallen på torsdager fra kl. 17.00-18.00. 

Tilbudet er basert på frivillighet og er i utgangspunktet ikke lønnet, men dersom det er andre enn foresatte som ønsker å ta på seg trenervervet, vil arbeidet allikevel kunne lønnes.

Siden nåværende trener ikke lenger kan fortsette som trener, trenger vi to nye personer fra og med januar for at tilbudet skal kunne opprettholdes. (Nye trenere må også kunne vise politiattest for verv med barn). 


Inntil vi har nye trenere på plass, er tilbudet dessverre lagt på is. 


Dersom du kunne tenke deg å bidra til at 4 og 5 åringer fortsatt får et aktivitetstilbud i Kråkstad, så ta kontakt med Kråkstad IL på krakstadidrettslag@gmail.com



Volleyball for ungdom

Postet av Kråkstad IL den 21. Aug 2016

Oppstart av volleyball for aldersgruppen 12-15 år

Vi har det siste året hatt et tilbud om å spille volleyball i Kråkstad for noen av våre mest ivrige jenter. Dette har vært i svært godt samarbeid med Askim Volley.

Opplegget har vært så vellykket så nå vil se om det er interesse for et lignende opplegg blant jenter og gutter i alderen 12 til 15 år også.

Vi har vært så heldige å få treningstid i Kråkstadhallen på fredager, kl. 17:00 til 18:30.

Vi har også fått hjelp fra Askim ift trener. Dette er i utgangspunktet bare et tilbud i Kråkstad, men om det er flere som synes volleyball er gøy ,kan de også få et enda bedre tilbud med mer volleyball i Askim. De har tilbud om å spille på lag for både gutter og jenter på alle alderstrinn.

Dette tilbudet er i første rekke ment til de som ikke har så mye erfaring med volleyball, så her er det bare å møte opp i hallen og prøve seg.

Vi satser på å starte opp allerede fredag 26.august, så hvis du tror dette kan være noe noe for deg så møter du bare opp i hallen ferdig skiftet kl 17:00. Vel møtt alle sammen.

Sportslig hilsen far Volleyballgruppa



Turn og moro 2016

Postet av Kråkstad IL den 18. Aug 2016



Turn og moro starter opp igjen i Kråkstadhallen tirsdag 6. september kl.17.00-18.00
Dette er allsidig og gøyal aktivitet for 4 og 5 åringer .

For at dette flotte tilbudet skal fortsette trenger vi nye foreldre som kan bidra som ansvarlige for Turn og moro i 2016 / 2017.
Foreldre/foresatte må være tilstede og bidra som hjelpere under
aktiveten. Dette er vi avhengige av for at tilbudet skal bestå. Klarer vi
dette blir det Turn og moro hver tirsdag kl. 17:00-18:00 i Kråkstad
idrettshall.
Det er ingen treningsavgift for Turn og moro, men det er et krav om
medlemskap i Kråkstad idrettslag.
Anette M. Rivelsrud og Lene Ø. Furu organiserer aktiviteten første
gangen.
Kontaktperson i Kråkstad IL:
Aina Veøy
98449780
ainaveoy@gmail.com



Grasrotandel

Postet av Kråkstad IL den 15. Jun 2016