Forespørsel om leie av klubbhuset

Forespørsel om leie av klubbhuset gjøres ved utfylling av nedenstående skjema. Kalenderen viser tilgjengelige datoer for utleie.

Det henvises til REGLEMENT FOR UTLEIE og det forutsettes at man ved innsendelse av forespørsel, også har satt seg inn i og følger de regler som er satt for utleie.

Alle felt merket med * må fylles ut.

Fortell oss hvorfor du ønsker å leie klubbhuset. F.eks. I anledning av barnedåp, konfirmasjon, sommeravslutning etc.

Fylles ut på formen DD.MM.ÅÅÅÅ. For å sjekke om klubbhuset er ledig ønsket dato, gjøres dette enkelt ved å først sjekke selv i kalenderen ved siden av. Om klubbhuset allerede er leid ut, må du dessverre velge en annen dato.

Ønskes leie kun for ett døgn, behøver ikke dette feltet fylles ut.

For å få klubbpris på utleie, må kontingent for inneværende år være betalt før utleie.

Når du sender inn forespørselsskjemaet, vil bookingansvarlig for klubbhuset i Kråkstad Idrettslag få tilsendt informasjonen du har lagt inn ovenfor. Du vil senere motta en ny epost fra bookingsansvarlig, som vil bekrefte din bestilling. Klubbhuset kan ikke anses som booket, før du har mottatt bekreftelse.

Ved innsendelsen får du også tilsendt en kvitteringsepost til epostadressen du skrev inn ovenfor. Eposten inneholder også en kopi av informasjonen du har lagt inn. Om du ikke finner kvitteringseposten i innboksen din, kan den ha funnet veien til søppelpostkassen din.

All evt. videre henvendelse vedrørende din booking gjøres via epost: krakstadklubbhus@gmail.com

Kråkstad idrettslag drives på frivillig basis og epost leses ikke daglig. Beregn noe ekstra responstid i høytider, helger, ferier osv. Gjelder det en hastesak, se vår hjemmeside for kontaktinfo.